Karu Survival on erä- ja selviytymistaitojen sekä pienryhmäjohtamisen opetukseen erikoistunut yritys.

 
 

Vaeltaja 1, 2 ja 3 -koulutukset

Ota vaelluksen ja retkeilyn perusteet haltuun mielenkiintoisilla ja havainnollisilla luennoilla. Vaeltaja 1: Perusteet, Vaeltaja 2: Pitkäkestoisen vaelluksen suunnittelu ja Vaeltaja 3: Vaellusturvallisuus, lääkintä ja hygienia.

 

Perhokalastus I, II ja III

Perhokalastuskursseilla tutustut lajin zeniläiseen luonteeseen ja opit kaikki tarvittavat taidot tämän jalon lajin harrastamiseen.

 

Karu-lahjakortti - Seikkailu alkaa tästä

Karun lahjakortit ovat saapuneet! Kortit ovat voimassa vuoden ajan ostohetkestä. Ostaja päättää kortille kirjoitettavan summan. Kortti käy kaikkiin Karu Survivalin kursseihin ja tapahtumiin.

Anna lahjaksi elämys, joka ei unohdu. Tilaa nyt!

Erätaitojen perusteet

Erätaitojen perusteet kurssilla perehdymme perinteisiin suomalaisiin erätaitoihin, luonnossa liikkumiseen ja ruoan valmistukseen avotulella. Yöpyminen tapahtuu itse rakennetuissa tilapäismajoitteissa.

 

Erätaitojen perusteet - naisten kurssi

Erätaitojen perusteet naisille: Naisille suunnattu erätaitojen perusteet -kurssi, jossa pääset opettelemaan tulen teon perusteet luonnonmateriaaleilla, työkalujen käytön ja tilapäismajoitteen tekemisen perusteet.

 

Karu-pipot - tue lasten luontopäivää

Ostamalla Karun pipon tuet Karu Survivalin ja Joensuun HOPE ry:n Lapset Luontoon – projektia. Jokaisen myydyn pipon hinnasta lahjoitamme 2€ vähävaraisten perheiden lasten luontopäivään, joka järjestetään syksyllä 2017.

Oppilaitokset ja sosiaalialan toimijat

Karu Survival tarjoaa erä- ja luonto-osaamisen asiantuntevaa ja turvallista opetusta sekä ohjattua elämyksellistä ryhmäytymistä luonnossa.

 

Isä-lapsi seikkailu

Kurssi on suunnattu isille, jotka haluavat viettää lastensa kanssa hyödyllistä ja opettavaa laatuaikaa. Kurssin kantavana teemana on yhteinen luonto- ja eräharrastus. Vanhemmilta sekä lapsilta ei vaadita aiempaa eränkäynnin kokemusta.

 

Löytävä luontokuvaus -kuvauskurssit

Haluatko oppia käyttämään kameraasi ja kuvaamaan parempia luontokuvia? Kurssilla käydään läpi kaikki valokuvauksen kannalta oleellisimmat kameran säädöt ja niiden merkitykset selkeästi läpi. Opit sommittelemaan ja käyttämään kuvakulmia luovasti havainnollisten kuvaustehtävien avulla.

 

 

" Luonnon pitää pysyä erämaana, koska se sanoo mitä me olemme ja mitä meidän tulee olla." - Z. Topelius