< Etusivulle

Karut kaverit

Karu Survivalin kouluttajat ovat pitkän linjan ammattilaisia, joiden juuret ovat vahvasti itäsuomalaisessa maaperässä.

Karun kouluttajat ovat erikoistuneet selviytymiskoulutukseen ja toimintaan arktisella alueella. Kouluttajilla on vahva johtamisen osaaminen ja kattava kokemus eri-ikäisten ja -tasoisten ryhmien ohjaamisesta.

Henkilökunnalla on vaatiiviin tilanteisiin soveltuva ensiapukoulutus, jota päivitetään säännöllisesti.

 
 
 
 
 

Karut kumppanit

 
Valokuvauksen opettaja
 
 
Talviretkeily
 
Gourmeeta luonnossa

Mikko Kettunen

Yrityksen perustaja, pääkouluttaja

mikko@karusurvival.com   |   044 510 0879

Mikko on Karu Survival Oy:n perustaja ja pääkouluttaja.

Mikolla on 16 vuoden kokemus Suomen Puolustusvoimien sissi- ja tiedustelukouluttajan tehtävistä, sekä johtamisen ja pienryhmädynamiikan kouluttamisesta. Mikon erityisosaamiseen kuuluvat selviytymiskoulutus ja toiminta arktisissa ääriolosuhteissa.

Mikon filosofiassa ihminen on aina osa luontoa. Luonnossa ihmisen on helpompi tajuta paikkansa maailmassa. Ilman luontoa emme voi ymmärtää juuriamme, emmekä historiaamme. Mikon tavoitteena on tuoda luonto ja siellä harrastaminen lähemmäksi ihmisiä.

 

Juhani Schroderus

Kouluttaja

Juhanilla on yhdeksän vuoden kokemus sissi- ja tiedustelujoukkueiden kouluttamisesta Pohjois- ja Itä-Suomen maasto-olosuhteissa. Hänen vahvuusalueitaan ovat selviytymiskoulutus ja toiminta ääriolosuhteissa.

Juhanin filosofiassa luonto ja ihminen ovat toisiaan täydentäviä kokonaisuuksia. Eränkäynnin opettelu tuo Juhanin mielestä ihmisen lähemmäksi luontoa ja antaa perspektiiviä tarkkailla todellisuutta kiireisen arjen ulkopuolella.

Juhani on intohimoinen perhokalastaja ja vetää myös Karun perhokalastuskurssit.

 
 
 

Johanna Kokkola

Ammattivalokuvaaja, viestintäyrittäjä

Johanna vastaa Karun Löytävä luontokuvaus -kurssien opetuksesta. Johanna on toiminut ammattivalokuvaajana ja viestintäyrittäjänä vuodesta 2005 Pohjois-Karjalassa. Hän erikoistunut henkilökuvaukseen luonnossa ja kuvaa luontoa myös harrastuksenaan.

Johanna opettaa valokuvausta ymmärrettävästi ja käytännönläheisesti. Hän opettanut valokuvausta mm. Joensuun seudun kansalaisopistossa ja Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymässä. Johanna vastaa myös Karu Survivalin viestinnästä ja kuvista.

Lisätietoa: http://www.salamavisual.fi/

 

 

Juha Romppanen

Seikkailija, koiravaljakkoyrittäjä

Juha täydentää Karun arktista osaamista ja palvelutarjontaa koiravaljakkoretkillä. Juhan rautaisella ammattitaidolla ohjaamat koiravaljakkoretket ovat seikkailua parhaimmillaan. Juhan valjakot siirtyvät tarvittessa minne vain.

Lisätietoa: http://www.koiravaljakko.fi/

 
 

Timo "Tipi" Pesonen

Kulinaariammattilainen, eräopas

Tipi täydentää Karu á la carte -tarjontaa eräolojen Michelin tähti -tason ruoilla. Tipin kokatessa asiakas voi vajota ruokanirvanan ihanaan autuuteen erämaassa.