< Etusivulle

Karut kaverit

Karu Survivalin kouluttajat ovat tehneet pitkän uran Puolustusvoimien ammattisotilaina ja kaikilla on vahva johtamisen osaaminen sekä kokemusta eri-ikäisten ja -tasoisten ryhmien ohjaamisesta. Kouluttajilla on kattava kokemus erä- ja selviytymistaidoista ja niiden opetuksesta. Henkilökunnalla on vaatiiviin tilanteisiin soveltuva ensiapukoulutus, jota päivitetään säännöllisesti.

 
 
 
 

Karut kumppanit

 
Valokuvauksen opettaja
 
 
Talviretkeily
 
Gourmeeta luonnossa

Mikko Kettunen

Toimitusjohtaja, kouluttaja

mikko@karusurvival.com   |   044 510 0879

Mikko on Karu Survival Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Mikolla on 15 vuoden kokemus Puolustusvoimien sissi- ja tiedustelukouluttajan tehtävistä. Hän on erikoistunut selvitymiskoulutukseen ja toimintaan arktisissa ääriolosuhteissa.

Mikko uskoo vahvasti, että luonto on parasta hoitoa useimpiin nykyajan vaivoihin. Hänen tavoitteenaan on saada myös lapset ja nuoret kiinnostumaan ympäristöstään, luonnossa liikkumisesta ja kestävästä eränkäynnistä.

 

 

Juhani Schroderus

Kouluttaja

Juhanilla on yhdeksän vuoden kokemus sissi- ja tiedustelujoukkueiden kouluttamisesta Pohjois- ja Itä-Suomen maasto-olosuhteissa. Hänen vahvuusalueitaan ovat selviytymiskoulutus ja toiminta ääriolosuhteissa.

Juhanin filosofiassa luonto ja ihminen ovat toisiaan täydentäviä kokonaisuuksia. Eränkäynnin opettelu tuo Juhanin mielestä ihmisen lähemmäksi luontoa ja antaa perspektiiviä tarkkailla todellisuutta kiireisen arjen ulkopuolella.

 
 
 

Johanna Kokkola

Ammattivalokuvaaja, viestintäyrittäjä

Johanna vastaa Karun Löytävä luontokuvaus -kurssien opetuksesta. Johanna on toiminut ammattivalokuvaajana ja viestintäyrittäjänä vuodesta 2005 Pohjois-Karjalassa. Hän erikoistunut henkilökuvaukseen luonnossa ja kuvaa luontoa myös harrastuksenaan.

Johanna opettaa valokuvausta ymmärrettävästi ja käytännönläheisesti. Hän opettanut valokuvausta mm. Joensuun seudun kansalaisopistossa ja Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymässä. Johanna vastaa myös Karu Survivalin viestinnästä ja kuvista.

Lisätietoa: http://www.salamavisual.fi/

 

 

Juha Romppanen

Seikkailija, koiravaljakkoyrittäjä

Juha täydentää Karun arktista osaamista ja palvelutarjontaa koiravaljakkoretkillä. Juhan rautaisella ammattitaidolla ohjaamat koiravaljakkoretket ovat seikkailua parhaimmillaan. Juhan valjakot siirtyvät tarvittessa minne vain.

Lisätietoa: http://www.koiravaljakko.fi/

 
 

Timo "Tipi" Pesonen

Kulinaariammattilainen, eräopas

Tipi täydentää Karu á la carte -tarjontaa eräolojen Michelin tähti -tason ruoilla. Tipin kokatessa asiakas voi vajota ruokanirvanan ihanaan autuuteen erämaassa.